luni, 21 martie 2011

48 de semifinalisti la "Romanii au talent"


 
     Concurentii care obtin cel putin 2 de "Da" din partea juriului se califica pentru etapa urmatoare, ceea ce inseamna ca au sansa de a ajunge in semifinala.Dintre toti acestia, juriul va alege semifinalistii.Deciziile Andrei, ale lui Mihai Petre si ale lui Andi Moisescu vor fi difuzate in ultima editie inregistrata a emisiunii, difuzata pe 25 martie.Atunci publicul va afla care sunt semifinalistii.
   În finală vor exista 12 concurenţi care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro. Câştigătorul va fi desemnat de către public prin sms.
   Există 4 semifinale în care vor evolua câte 12 concurenţi. Acestea se vor desfăşura pe 1 şi 2 aprilie, respectiv 8 şi 9 aprilie. Finaliştii vor fi aleşi atât de public, cât şi de juriu. În fiecare dintre aceste ediţii, după terminarea celor 12 momente, publicul va avea posibilitatea să-şi voteze preferatul prin sms. În urma clasamentului făcut pe baza voturilor, primii doi concurenţi merg direct în finală, iar juriul va mai alege un finalist dintre cei clasaţi pe locuri 3 şi 4. Astfel, există 3 câştigători în fiecare semifinală.
  Cei care vor să-şi susţină favoriţii în semifinală direct din platoul emisiunii "Romanii au talent" pot trimite un mail la romaniiautalent@protv.ro în care este obligatoriu să treacă următoarele date: nume şi prenume, vârstă, adresă completă, număr de telefon şi  o fotografie. Cei mai norocoşi dintre participanţi vor putea face parte din publicul emisiunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu