joi, 24 martie 2011

"Dansez pentru tine" revine la ProTV din 15 aprilie



   Emisiunea "Dansez pentru tine", aflata la al unsprezecelea sezon, revine la ProTV din 15 aprilie cu noi  dansuri, reguli, povesti.
   Pe langa deja cunoscutele stiluri, precum dansul în ploaie, la bară, hip-hop, stomp, cabaret, musical şi dans contemporan, concurentii noului sezon "Dansez pentru tine" vor primi doua noi provocari coregrafice:funky jazz şi dansul minorităţilor.De data aceasta, participantii vor trage la sorţi stilul pe care îl vor avea de dansat în fiecare ediţie.
  Cei doi prezentatori, Stefan Banica Jr si Iulia Vantur se bucura de noul sezon.“Sunt nerăbdătoare să dăm startul celui de-al unsprezecelea sezon. Simt că începe un nou capitol, cu noi provocări, situaţii şi trăiri intense. Îmi este dor de echipa cu care lucrez la «Dansez pentru tine», de publicul nostru, de energia din platou, de emoţiile, agitaţia din culise, de dans, de spectacol. Acolo, fiecare clipă se trăieşte altfel, e un loc magic, oamenii devin mai buni, mai atenţi, determinaţi. Pe mine mă încarcă cu energie”, a declarat Iulia Vântur.“Pentru mine reprezintă o experienţă unică de a «ţine» în mână un show de televiziune de cinci ore, în direct”, a completat Bănică jr. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu